nyårsafton

idag är det nyårsafton. jag har hunnit med ganska mycket tycker jag. för att hinna allt jag har gjort idag ställde jag kl. på 9. åt frukost, sydde färdigt malins klänning jag har haft ett halvår på mej att sy. sedan blev det lite city där jag inhandlade en tröja jag ska ha på maskeraden, lite strumpor och tyg till min maskeradoutfit. sedan bar det hem för mat för att sedan dra till ica och köpa mat med shirin, fanny och amanda tills ikväll. nu ska jag och pappa dra till fyrishov ovh träna. sedan kommer girlsen hit då vi ska laga mat.

hoppas resten av 2008 blir schysst!
Gott nytt år!

synes.

maskerad

vill bara säga att jag vet vad jag ska vara på maskeraden. halleluja! möjligtvis kommer en bild upp senare på endel av min snygga outfit!

synes.

tillbaka från de djupaste skogarna

nu är jag hemma från smålandsvitselsen och trippen till skåne. i söndags var vi som sagt i skåne hos mina kusiner som till sommaren flyttar till wien. och sen tycker jag det är kul att vara i den stan eftersom jag är helsingborgfan i fotboll. igår var det besök hos Gun, farfars vän som han så fint kallar det, hon var väldigt trevlig och kul för farfar att ha nån att tillbringa dagarna med. blir säkert rätt så ensamt utan farmor. sedan blev det lite shopping, inhandlade en t-shirt och en HV71 tröja då jag även är ett ett HVfan i hockey, skulle vart kul att stanna kvar idag då jag kunde ha fått gå på hockey med min morbror. på kvällen blev det även släktkalas då hos just vår morbror och hans familj. det var kul och sedan sov vi även över där. jag kom senare på kvällen på att jag hade glömt min ipod i HVshopen och var väldigt sad över det. men idag innan vi åkte åkte vi förbi A6-center och jag hade turen på min sida och den var där. så jag kunde åka hem med musik i lurarna. 

när jag kom hem hade jag också fått brev om att jag har kommit in på elit. kul! så det gjorde mej glad.

för övrigt så har peppen den här helgen varit marlene obama även kallad matilda!

synes. 

hjälp!

den 2 januari åker jag till rättvik. det ska vara bal där och temat ska vara maskerad. någon som har någon bra idé om vad man kan klä ut sej till och så att man fortfarande kan dansa. jag känner att det är på tiden att bestämma sej, men min fantasi går inte så långt så om nån snäll människa vill hjälpa till, säg till på en gång!

synes.


släktkalas

nu sitter jag här ute mitt i ingenstans vid min mors dator och försker att upptatera mej på vad som händer i ytervärlden.

igår var del släktkalas, idag var det släktkalas, imorrn är det släktkalas, på måndag är det släktkalas, på tisdag kommer jag hem. men jag hann även med att gå ut och springa idag.

men min släkt är trevlig så kul är väll det, som ikväll blev det massa sing star och det är ju kul, men jag kan ju inte direkt säga att jag är så väldans bra på det, jag kan bli bättre om man säger så och jag har mycket att utveckla i min sångröst:)

hoppas livet leker i de andra delarna i världen!

synes.

helt okej.

bra dag idag alltså. sovmorgon först, sedan långpromenad och sedan mat för att sedan efter ett tag dra till fyrishov med dadi, och det var första gången jag var på fyrishov relax (och det kan ju bero på att jag igentligen inte får vara där, men vadå om man har kört  sådan styrketräning i typ 2 år så borde man ju få köra, och jag kan ju säga så mycket att de maskinerna är lite bättre än de vi har i guskladan. det var väldigt skönt att köra ett rejält pass så här efter att man har varit sjuk! sedan blev det bastu och sedan mat och guitar hero på kvällen.

och här två bilder från gårdagen. bildernas kvalite kan bero på att det är aggebagge som har tagit de med hans mobilkamera han fick.


den skitsnygga tomten. och gud vad den liknar mej. konstigt att tomten vill se ut som jag.


och sen en bild på syskonen som var hemma, kerstin, mi och agge.

nu drar jag till det lilla landet småland.

synes.

dan efter dopparedan

dagen igår var bra. kalle anka som vanligt och sen hade jag "match" så jag missade tomten. men jag fick höra sen att edt var en väldigt snygg tomte, med afro och badtofflor. det var en annorlunda tomte som drack mjölk istället för jultomte. fick även höra att familjen och tomten diskuterade obama, att både tomten och familjen gillade den grabben. de pratade öven om lage och årets julkalender. och möjligtvis kanske jag kan lägga in en bild på snyggingen sen också. jag fick iallafall två snygga tröjor plus en till tröja jag ska byta, en keps, massagepengar och lite andra things. så dagen var bra.

och idag har större delen av familjen varit ute och gått en långpromenad, förrutom august som säkert var hemma och år choklad. och nu ska jag och dadi dra till fyrishov och simma eller styrketräna.

imorrn åker jag till släkten i småland, så är inte hemma på några dagar, och det är ju lite tråkigt. men jag får nog kul får vi hoppas.

synes

god jul och pepparkakshus

som sagt kanske världens snyggaste pepparkakshus. och just ett pepparkakshus är det verkligen. för det är ett hus med pepparkakor i, alltså ett pepparkakshus.
men det hela berodde på att degen tog slut så det räckte inte till tak. och från början var det även mening att det skulle se ut som vårat hus, men nja. trappan liknar ju nästan våran trappa men färgen på pepparkakshuset liknar väll inte riktigt vårat glitterbruna hus. men jag är iallafall asnöjd med det, även fast väggarna inte riktigt sitter ihop på alla ställen och att väggarna är lite olika höga, men vad gör det?

så vad säga om mitt pepparkakshus jag har gjort alldels själv?





GOD JUL allesammans! hoppas ni får det trevligt och soft imorrn, själv är jag jättepepp på att se sista delen av julkalendern!

synes.

det här med julen

imorrn är det julafton. och jag kan ju inte direkt säga att jag är inne i någon slags julhysteri. känner ingen slgs julstämmning förrutom att i princip hela min familj tycker det är viktigt att precis allt i huset ska städas. fattar inte riktigt the point med det. och sen finns det ingen snö utomhus, och jag kan inte säga att jag älskar snö speciellt mycket (eftersom det blir mycket svårare att cykla) men så här tätt inpå julafton ska det väll ändå vara snö tycker man. och så är vi inte ens hels familjen hemma, det är första gången som jag har levat som vi bara är 5 från familjen istället för 6. det är ju lite tråkigt, men det är bara att vänja sej. jag skulle faktiskt själv inte klaga på att fira jul i usa med vänner. och någon gran med massa klappar under har inte kommit fram än, fast när den har kommit upp kanske den där julstämmningen kommer fram, who know.

synes.

en vän lite bättre än alla andra.

jag har en vän. hon heter matilda. och hon är lite bättre än alla andra. hon bor i borlänge. jag ska hälsa på skönheten den 2 januari innan vi beger oss till rättvik. kul för mej!

och idag ska jag väll julstäda även fast det är bland det jobbigaste som finns. jag får ont i huvudet av att just julstäda. jag ska även packa kassar på ica i tunabackar mellan 14 och 18 (!) med 92:laget. inte jättepepp men vem vet det kanske blir kul.

ny dag

lovisa kanske är en av de bästa i världen. nu ligger det i mina händer.
jag ska inte dö av alla things jag har runt om mej.
ny dag ny energi

sm

idag var jag shirin och amanda och kollade på basket. uppsala vann och det är kul att de aldrig har förlorat på hemmaplan den här säsongen. och under matchen fick jag reda på att danmark vann mot heby med bara 5-1 och det betyder att det blir smkval för våran del eftersom vi hade samma poäng och samma målskillnad fat vi hade gjort två mål mer än vad de hade gjort. åh så kul! så först är det dm-final mot tierp den 18/1 kl. 10.00 i gamlishallen. sen så blir det sm-kval och så får vi sen se om vi går vidare till sm.

och nu är jag mitt uppe i pepparkakshusbakning. det kommer bli det snyggaste genom tiderna I think.

synes.

julstäd

idag har jag varit duktig. eller första delen av dagen spelade jag väll mest guitar hero och var allmänt seg. sedan begav jag mej uy på en promenad då jag inte får träna. sedan blev det till att städa mitt rum som var asäckligt, då det hade börjat komma fram djur eftersom det låg lite för mycket damm på golvet. sedan gjorde jag en ritning för pepparkakshuset jag ska göra imorrn. det ska föreställa vårat hus, får se hur det blir. lägger väll kanske upp en bild på den sen. sedan gjorde jag degen. så jag har ju gjort jättemycket idag. duktig flicka.

julkalendern

årets julkalender är ju hur bra som helst! spelar ingen roll vad alla andra säger. men ibland är den nästintill läskig. som nu när renée och tomten är fångade. och sen blir man så himla arg på klas för han är ju bara dum i huvudet. fast dagens avsnitt var ju ett av de sämre, ingenting hände.
 men jag ser fram emot julafton iallafall. för då får man ju se om tomten blir fri och vi får några julklappar.

och igår var jag shirin och amanda på storvreta. synd att de förlorade! mycket folk var det iallafall och det är ju alltid kul. men nu är jag aspepp på att se sirius lira lite bandy, det ska ju tydligen vara bra om man läser tabellen och tidningen. så nästa hemmamatch är jag nog en av de som är på studan och hejjar. för tänk den fina tanken att sirius skulle gå till sm-final (jag vet, jag ska inte tänka för långt, och mer än halnva serien är kvar och slutspelat har inte börjat och allt kan hända nu i slutet, men tänk). fatta vilket tryck det skulle bli då. en riktig fest!

synes.

en liten julklapp

nu känner jag mej ganska bra, inte för att jag är frisk eller så utom för att jag har skänkt 50 kr till musikhjälpen genom att önska låt. önskade lejonhjärta med snook eftersom den är bra, så om ni hör den på p3 idag så är det sannerligen jag som har önskat den.

ikväll blir det storvreta innebandy med shirin och amanda.

synes.


jullov

äntligen ingen skola. nu har jag haft julavslutning och fått mina betyg. är hur nöjd som helst. och sen att jag la ner tid i 8:an på skolan gör ju nu att jag har kvar endel betyg. så det är soft. och eftersom jag är asstolt över de så varför inte visa de?

bild: mvg
biologi: g
engelska: g
fysik: g
geografi: mvg
H&K: mvg
historia: vg
idrott: mvg
kemi: vg
matte: vg
spanska: g
musik: g
religion: vg
samhälle: vg
svenska: vg
teknik: vg
slöjd: vg

det är 250 poäng och hur bra som helst ju. så nu i vår behöver ju inte jag jobba typ nånting. soft.

nu väntar jag på shirin som sjunger i kören, sen blir det nog lite stan för vår del. och såhär mycket jag har varit på stan de senaste 3 dagarna har inte jag varit på flera månader eftersom senaste gången jag köpte nått på stan var på höstlovet.

synes.

det här med att vara sjuk

jag fattar inte grejen med att vara sjuk. men blir ju bara hur trött som helst, no träning och livet suger. men jag får väll hoppas på att min sjuka försvinner typ nu.

men sjukan har inte hindrat mej från att vara med på juldansen. det var kul, men ojojoj vad varmt det blir i gympasalen när dryga 600 pers dansar. och så dela vi ut en ipod till vinnaren av stödmedlemskapslapparna, hon blev glad och det är ju kul. sen så skulle vi tjejer i våran klass uppträda. det var kul och jag var tomte med en kudde som mage som hela tiden höll på att ramla ut. fanny var en ren och alla andra hade jättefula kläder enligt mej men de var jätteduktiga iallafall, och vi hade kul och det är ju huvudsaken.

är precis hemkommen från the city där jag och min storasyster kerstin har varit och handlat julklappar, nu har jag nästan inga kvar, så det är soft.

synes.

lilljulafton

idag kom min syster Malin hem. hon har bott i frankrike i höst och åker till usa imorrn. så det var ju kul att träffa henne. så direkt efter skolan drog hela familjen minus dadi och fikar för att träffa malin. sen strosar jag och syrran runt lite för att sedan bege sej hemåt för att äta och så. sen så fick vi även våra julklappar vi skulle få av sis. själv fick jag ett par vantar och mössa från olympiqe lyonnais. och för er som inte vet vad det är, kan jag säga att det är ett fotbollslag från lyon som bla. lotta schelin och kim källström. och de var väldigt bra och snygga. och jag blev väldigt glad. vantarna är asbra för de är inte så där jättekalla som vissa fingervantar kan vara men fortfarande inte jättevarma så man tror man ska dö av hetta. så det här var första julafton av tre med the family. något annat som var bra var att min syster fick en skiva som är bra som även jag kan lyssna på och min lillebror fick en tröja som var otroligt snygg som jag säkert kan låna någon dag. det är ju hur bra som helst!

förövrigt fick jag veta idag att jag fick mvg i geografi och vg i samhällskunskap. det är ju hur bra som helst!!!!

synes.


syskonen nilsson

tre g:n skickade på posten

idag innan skolan var jag, min far och min syster och köpte massa godis till vårat elevråd på en grosist. sedan bagav jag mej till skolan. på spanskan fick jag reda på att jag får g i betyg! det är ju crazy. hon sa att om jag jobbar på som jag gör nu kommer det gå bra för mej i vår. soft för mej eftersom jag inte gör nånting på lektionerna. sedan fick jag även veta att jag får g i fysik, det är ju asbra! och sen så himla roligt. min biologilärare kommer till mej och vill prata. ocg säger att hon kommer sänka mej i betyg till g. sen så ska hon komma med värsta förklaringen att jag igentligen är en vg-elev men pågrund av att jag igentligen inte klarade provet så blir det ett g. och jag blir inte alls ledsen eller nånting och jag försöker säga det att det inte gör något, men då börjar on prata ännu mera om att jag är duktig och så. det är så kul när lärare kommer med värsta förklaringarna.

tomtenisseriet som vi i styrelsen höll i gick helt okej. eller jag kunnde inte följa med och vara tomte och dela ut godis eftersom jag kännde mej alldels för sjuk för det. men för de andra gick det helt okej, förrutom att endel är så himla otacksamma och snor en massa.

eftersom jag kännde mej alldeles sjuk i skolan så skickade mina vänner hem mej och nu har jag sovit en massa och samtidigt fixat julklappar. eller min syster har köpt de men de är från oss båda så det är ju praktiskt.

synes.

dom kallar mej dum

och jag håller med dom.

jag är död efter denna helg. även fast den bara har tillbringats i diöshallen. och nu har jag ont i halsen. inte bra nånstans. och så håller jag på att somna. och jag ska nog gå och lägga mej (ska bara kolla på julkalendern först!) så att jag orkar med denna veckan, kan vara bra då det är sista veckan. men sen får det vara nog. min kropp orkar inte mer. jag ska ta det lugnt.

förresten vann gusks herrar idag. kul för dom, 15 000 kr rikare blev de visst. och fyris vann på damsidan, synd bara att det inte blev dubbelt gusk!

som sagt nu är jag död. hoppas vi syns igen.

min helg i diöshallen

den här helgen har jag verkligen ägnat åt diöshallen och luciacupen. var där igår först kvart i 9 till kl. 13. sedan var jag där hela helgen och kom sedan ham runt kvart i 1 för att sova 4 timmar. gick sedan upp kvart i 5 för att halv 6 kolla på gammlis. tyvär förlora de alla sina matcher. men för herrarna gick det bättre och de är nu i semifinal. så nu är jag hemma för att äta lite för att sedan dra tillbaka till dös för att kolla på mera fotboll. kul!

vi syns i diös!


lucia

skrev igår att jag hoppades på seger i lucacupen. det kan ju slänga sej i väggen! om vi säger så här, vi spelade vi vann mot knivsta med ynka 1-0, vi spelade oavgjort mot skuttunge, och vi förlora mot rik/mik. hur dåliga kan vi vara. vi spelade inte bra och vi gjorde knappt något mål. såklart vi ska vinna en grupp som denna då knivsta spelar i 5:an, skuttunge i 4:an, rik/mik i 3:an och vi i 2:an. och det jobbiga var att om vi hade vunnit mot skuttunge hade vi redan varit klara till kvarten innan vi mötte rik/mik. och inte nog med det, mot skuttunge hade jag ett skott i ribban som dimpade ner rätt ner på linjen men inget mål inte. så tyvär blir det inte till att gå upp kl 4 i natt. men grattis till gamlis som vann sin grupp iallafall. bra att något gusklag håller sej kvar iallafall.

igår på kvällen hade iallafall jag och familjen trevligt. det blev inget med att antingen gå eller titta på gusk:s lucia eftersom jag var alldels för trött för det. utan det blev istället till att äta med the family först och sedan drog hela familjen till fyrishov för att kolla på när uppsala basket vann över borås. så det var kul.

nu blir det till att sova för att sedan kanske åka tillbaka till diös och kolla på fotboll. vi får se.

synes.

tillbaka

nu är jag hemma från 4 trevliga dagar. mycket fotboll, mycket teori och mycket skratt. så det var bra. är nöjd över min insats eftersom hösten har varit som den har varit. så på så sätt ska jag inte klaga. första gången jag var på bosön så det var ju kul också, ett schysst ställe med god mat. och som vanligt fick alla sitta och vänta på att jag skulle äta upp. men då är det ju som vanligt. även kul att bla. hedvig lindahl, caroline jönsson, hanna marklund och lilie persson var där och kollade.

imorrn är det luciacupen och jag är pepp. hoppas på seger såklart!

synes.

skolarbete

nu sitter jag hemma hos Amanda och har precis ätit och så har jag och pandan gjort lite SO. men som det alltid gör när jag och amanda ska göra skolarbete kom nått annat i vägen. den här gången var det att vi var så himla trötta så att vi somnade och att vi åt. men lite hann vi iallafall med. nu ska jag snart på spelarmöte och sedan blir det väll till att åka hem och packa inför morgondagen då jag ska till Bosön. ska bli soft. dels ska det bli kul att spela fotboll och så att träffa alla plus att det ska bli så himla skönt att missa lite skola.
så nu är jag inte hemma fören på fredag. och då hörs vi igen. maybe det kommer nått litet inlägg under dagarna 4. får se om jag får tillgång till en dator.

synes.

jobb

nu är 2/3 av helgens jobb avklarade. gränbyjobbet igår gick bra. vi skulle bara servera glögg, julmust och pepparkakor. sedan på kvällen blev det lugnt. kollade självklart på finalen på stjärnor på is. jag brukar aldrig följa pogram och inte pogram av denna form. men stjärnor på is är ju i en klass för sej. synd bara att jesper inte vann. han var ju solklart bäst och så träna han ett uppländskt lag, såklart man hejar på han då. men juryn höll iallafall med mej:) hahah.
idag blir det grillning och det ska nog flyta på ganska bra. sedan bär det nog av till sävja. ska nog kolla när danmark möter heby i dm.
och juste lite matte kanske man borde göra eftersom jag har prov imorrn och inte ens gjort alla delkapitel man ska göra. men det ordnar sej.

synes.

trötthetens mysterium

tröttheten tar kål på mig! det kanske låter konstigt men det är tröttsamt att vara trött. och jag hinner ju inte vila i helgen or so. eller ikväll har det varit träning och så har jag varit och dragit vagnar. imorrn ska jag vara på gränby centrum från halv 11 till halv 6 för att slå in paket och för att dela ut pepparkakor med laget. men jag hinner iallafall hem för att se på finalen i stjärnor på is. det är faktiskt bra:) och jag hoppas jesper vinner. och på söndag ska jag jobba ännu mera med laget då jag ska grilla hamburgare eller nått sånt. inte jättekul. men jag hoppas att jag får spela match med 93:orna istället. det skulle vara kul. har inte spelat med de på evigheter, typ nångång för 2 år sen tror jag var senaste gången.

synes.

afasi and filthy

ibland är det bittert att inte vara 20 eller inte ens 18 år. som idag. afasi and filthy spelar nämligen på katalin ikväll och jag är bara lite för mycket för lite.

god natt!

dom kallar det massör

shirin borde bli massör! hon är grym på att massera. det fick jag uppleva idag.

tack och hej!

gymnasiedag

idag bar det av till celsius. tänkte att jag skulle stöta på nån när jag väl var där och det gjorde jag. så först stöte jag på amanda så vi gick runt med nån asdålig guide. var ju inte jättekul. menmen. sen stöte vi på lina, linda och moa och de ville också få bli guideade så då gick vi runt en gång till. askul......... sen skulle de dra till skolan och äta men jag ville ju till fotbollen och skulle inte hinna åka till gränby först så jag ringde malin från laget och frågade om hon hade lunch. och då är det bra att man har kompisar i laget som går på den skolan. så jag, malin och malins kompisar gick och åt. soft för mej som inte fick äta där, det hela ledde ju till att jag hann till fotbollen. och väl på fotbollen var vi 7/60 personer. men jag fick iallafall träna på mitt tillslag så det var nice.

nu är jag lika trött som jag alltid är nu för tiden och borde plugga till prov imorrn, men det kan vänta.

synes.

jag är rolig

idag när jag var hemma dagdrömmde jag eller något liknande. jag lyssnade på musik och börjar dansa framför spegeln.
det hela handlade om att imorrn ska vi på gymnasiebesök (och jag ska till celsius by the way). och så tänkte jag att jag var inne i ett klassrum där för att se hur de har det. och sen börjar det spelas musik i klassrummet och jag börjar dansa. jag dansar mer och mer och sen visar det sej att jag ska ha en dansskola för den klassen. så jag kör lite schöna dansmoves. och mina dansmoves är inte vilka som helst. och jag har askul och alla hänger med i movesen och alla har lika kul som jag.

åh vad jag hade kul där framför spegeln när jag dansade. hahah!

nu ska jag ut i det kalla och sparka boll:)

synes.

jomenvisst

idag var det stormöte med elevrådet. det gick bra förutom att en sur lärare kom och påstod att hon hade lite större makt. sedan blev det även bildprov, och det brukar inte gå så bra när man inte har pluggat nånting. men jag hade en bläckpenna jag hade användning av så det gick bra iallafall. if you understand what I mean.

synes.

lejonhjärta

det är kul när man cyklar och lyssnar på musik. som idag när jag cyklar hem från träningen och lyssnar på lejonhjärta med snook märker jag att jag sjunger högt när jag cyklar. kul för de jag cyklar förbi!

och påtal om att sjunga. jag kanske ska vara med i gusk:s luciatåg. fast jag ska bara mima, för jag är inte så bra på att sjunga och har lite svårt med att hålla den rätta takten. fast jag vet inte riktigt om jag vill. för jag måste vara tärna och jag vill vara tomte eller lussebulle. men nej, det fick jag inte. bittert!

RSS 2.0