jag beklagar sorgen

min vän julia tyckte att jag inte uppdaterade så mycket. så jag tänkte jag gör som hon säger (eftersom jag är hennes manager).
skolan är snart slut och jag har gått min sista hela vecka. för på fredag tar min syster studenten och då blir det ingen skola och sen så drar vi till jönköping nu då min farfar begravs imorrn. och jag hatar när folk säger apropå min farfar "jag beklagar sorgen". för det första så är det något man säger bara för att man tycker att man måste säga det (men enligt min mening så behöver man verkligen inte säga det!) och för det andra så låter det bara påklistrat när ungdomar säger det (även när vuxna säger det) och för det tredje så visst det är tråkigt att han är död, men jag tycker inte att andra som inte har någon anknytning som helst till min farfar behöver beklaga sig för att jag kanske har sorg.
så snälla säg inte "jag beklagar sorgen" till mej!!!!!
men ni som nu har sagt det, ni är inga dåliga människor, jag blir bara lite irriterad på er.

men nått som är ledsamt är att jag strök imorse och råkade bränna min arm på strykjärnet, så nu ser det ut som jag har skärt mej i armen eller nått och att det gör väldigt ont! och att jag har brännt axlarna, nacken, halsen eftersom jag gick runt i linne i i 4 timmar då solen sken som mest. inte okej sofia!

nu blire jönköping.
hasta la vista!

synes.

jag och mina kryckor

sitter här i huset och ska snart träna medans de flesta är i skolan, jobbar eller som min klass är på klassresa till högbobruk.. jag är glad att jag inte får hänge med pga knäet. dels var jag på klassresa i högbo bruk i 6:an och dels vad skulle jag göra där med mina kryckor. och mina kryckor är det meningen att jag ska släppa nu eller snart, men det verkar inte bli så eftersom när jag går utan kryckor haltar jag bara och det är ju inte så bra. men ikväll är det träning med laget och sen pyjamasparty, det ska bli kul!
soft att jag inte har varit i skolan sen 29 april, alltså inte på 12 dagar och imorrn 13. men på onsdag är det väll meningen att jag ska vara tillbaka.. osoft.

farfar min farfar. herren för mig till vatten där jag finner ro.

synes.

i´m really in love!

lionel messi. vilken kille! jag kan aldrig sluta avguda denna underbara varelse. tänk om man fick vara han för en dag, eller två. barca rent av spelade skiten ur real madrid.
och tänk om man var min syster malin för en kväll, som denna, då hon befinner sig i barcelona. åh jag vill också!
och imorrn är det seriepremiär mot valbo! den ska vi banemej vinna!
och på måndag är det operation. och den ska banemej gå bra!

synes.

jag är kär. i världens bästa messi!

RSS 2.0