min helg

helgen har varit ganska lugn. eller i lördags hade vi somsagt match. sedan blev det syende, sydde ett stort linne. och sen bar det av till ladan där det vankades lagfest. och ja det blev kul. maybe jag orkar lägga upp några bilder sen, men det får latheten utvisa.
sen igår var det massa syende, känns som en bra idé att bli färdig med emmas klänning snart så att jag kan börja på systerns. så nu har jag inte allt för mycket kvar på emmas, ska fortsätta med den snart igen. sedan bar det av till allianshallen där min bror hade semi, den vann de med 4-1 I think. så sedan bar det av igen till allians vid 9 då de hade final. den vann de efter den 7 straffen. träffade massa folk och bla familjen huusko plus cajsa som det nu var ett bra tag sen man stötte på.

och hör på detta, nu är det 4 skoldagar kvar, sen är det påsklov och sen veckan efter är det röd dag på måndagen och sen på fredagen är jag ledig, alltså bara 3 skoldagar den veckan, och sen är det "bara" 8 veckor kvar till sommarlov. så underbart!

synes.

musikstjärna, 14-0 och trötthet

känn på den här! igår fick man spela upp gitarr på musiken om man ville, annars ska man göra det nästa vecka. jag tänkte göra det nästa vecka men ville fråga om hon tyckte att jag var bra. jag började spela och hon sa att det var jättebra och frågade varför jag inte spelade upp på en gång. jag gjorde det och så sa hon igen att det var jättebra och frågade om jag brukade spela gitarr(!) jag blev ganska chockad över frågan men sa nej, och då frågade hon om jag hade en gitarr hemma och om jag då brukade öva mycket. vi har en gitarr hemma men jag har aldrig spelat på den. och jag fick vg!!! kännde mej superstolt! och det gör jag i och för sig fortfarande. men att lilla omusikaliska sofia kunde få ett vg.

idag har jag iallafall haft match. mot knivsta. och det var en av de tråkigare matcherna man har spelat, då de gick upp från 5:an till 4:an förra året och vi vann med 14-0. vi gick ner i samma tempo nästan och vi spelade inte alls bra förrutom fåtal stunder.

nu blir det sömn, mat och sye. sedan blir det lagfest ikväll. vet inte why (kan bero på att jag är supertrött), men är inte jättepepp, men det kommer säkert bli kul! det blir ju iallafall mat:) yeye!!!

och ni glömmer väll inte att släcka ikväll mellan halv 8 och halv 9, det är ett måste! jag ska setill att vi iallafall släcker alla lampor ikväll på lagfesten. och hem har vi även inhandlat earth hour mjölk


synd bara att det inte är lättmjölk och att den inte är ekologisk, men själva förpackningen är ju snygg iallafall!

synes.

dom kallar oss mattegenin!

idag var det mattefinal som sagt. det var ju sådär. av sammanlagt 13 frågor kunde jag en, eller jag gissade på en rättare sagt. men jocke och jonte var duktiga. men tyvär inte tillräckligt duktig (och jag var ju så långt ifrån duktig som det går att komma) för vi kom inte etta, inte två och heller inte trea. så nånstans mellan 4 och 11 kom vi. men jag får ha koll på kattes hemsida där det kommer komma upp vilken plats man kom på och hur mycket poäng man fick. under dagen hängde jag mest med tunaberg där två frin min förra klass var med, lisa och kalle. det var schysst.

när det är dags för prisutdelningen börjar massa folk babla om massa olika saker. bla att det är tur att vi som var där finns som är så duktiga på matte och att de verkligen hoppas att vi går natur i gymnasiet. för det behövs tydligen och vi var de rätta för naturpogrammen. och så pratade rektorn på katte om att hon gärna ser oss som blivande katte-elever då vi var så duktiga som kommit ända hit.

jag ba jo shena. att man skulle vara bra på matte, hmm, tåls att diskutera. natur, nej tack, här är det ledarskap som gäller för hela slanten och om det inte blir det blir det sam, aldrig i livet att jag skulle välja natur. och jag blivande katte-elev. haha vilket skämt, det räcker att säga celsius. (men jag vill förtydliga att jag inte har något emot katte, men att katte inte riktigt är min grej!)

och syster malin, din kompis viktor var där och spelade flöjt eller nått sådant. men att man orkar gå ib!

och desutom så kunde vi under dagen mingla med ib-elever som går i trean och såna som slutat i skolan och läser på något tydligen jättefint universitet ute i världen. och så kunde vi få räkna lite mattetal under rasten från deras matteböcker.

så något jag känner nu och som jag kännde under hela dagen, var, att jag inte riktigt passade in där. men det är ju kul iallafall:)

förövrigt lyser solen fint på himeln. soft! och nu bär det snart av på kondition och styrke träning.

synes.

mattefinal

mattefinalen here I come!

Vi kommer vara bäst (och speciellt jag) och gå vidare till finalen i malmö!

saker man förstår och inte förstår

ibland förstår jag varför man kallar amanda kort,


och ibland förstår jag inte varör man ska göra omprov när man ändå vet att man inte kommer klara det. för jag har nämligen omprov i spanska imorrn och jag har inte böckerna hemma, så det kommer ju gå kanoners!

och en till sak jag inte förstår är att när man håller på att sy och nålar alltihop att det inte blir som man vill. som idag håller på med emmas studentklänning men nålarna vill inte riktigt samma sak som mej.

och en sak jag förstår är att jag nu ska jag till fyrishov och simma med dadi. och wohoo imorrn är det skola, gud vad jag längtar!!!!!

synes.

yeye.

i helgen har käraste matilda varit här. vi hittade en helg som båda kunde och inte hade match på. soft!
vi har chillat för det mesta då vi båda älskar att sova och speciellt powernaps. man kan tro att vi båda är väldigt osociala då vi båda älskar att sova. men nej då! vi har hunnit ta en sväng på stan, eller faktiskt två. igår och idag. och igår var vi först på studenterna och jobbade lite under damfinalen med att folk fick skjuta mål med en bandyklubba och en bandyboll. det kom några jättejobbig norrmän och en jättesöt liten flicka som var grym på bandy och så var det en jättekonstig mamma som stod där och förklarade för alla vad man kunde vinna och hur tävlingen gick till.

sedan bar det av på stan och där vankades mat. och jag är ju den som nästan aldrig är på stan och när jag nu väl var där shoppade jag loss på riktigt. eller jag gjorde av med 2.300 på en nikevindjacka och en pulsklocka. kan vara bra att ha.

sedan bar jag mej av till studenternas för att kolla på herrfinalen medans jag satte matilda på en buss till stenhagen där hon skulle träffa hedviq.sedan bar det hem och vi gjorde i princip ingenting, men det är soft.

idag var vi på stan då matilda ville köpa en tröja hon spanat in och sedan gick hennes tåg back to borlänge.

så nu efteråt så vet vi båda att vindjackor är bland det snyggaste folk kan ha på sig, yeye funkar överallt och att det inte var marta som sket på sig på tåget (och jag kan säga att det var inte matilda heller!). så det var en bra helg må jag säga!

synes.

aldrig blir man tillräckligt gammal!

det här var ganska kul. min mormor och morfar (som inte lever längre, de dog för ett antal årsen, typ 14 och 30 årsen) fick post igår hemskickat till oss. min mamma är 51 år, har man och barn och ett jobb. men det kan inte hindra aftonbladet att skicka brev till hennes målsman.
ganska kul!



synes.


sing halleluja

igår när jag kom hem från träning fick jag veta det jag ville veta.

HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI!

spelet har inte varit det bästa under kvarten, men nu så tror jag och hoppas jag att det lossnar. så frölunda, se upp nu!

förövrigt så var linköping-skellefteå matchen väldigt spännande, det gick ungefär 42 min in i förlägningen innan det kom ett avgjörande. och förvånande var att det blev skellefteå som vann.

aja, nu vankas fotboll och skola.

synes.

HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI!HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI!HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI!HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI!HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI!HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI!HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI!HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI!HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI!HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI!HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI!HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI!HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI!HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI!HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI!HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI!HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI!HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! HV TILL SEMI! 

världens bästa!

till helgen är det meningen att världens bästa matilda ska komma till staden. åh jag längtar som en banan! och sedan på lördagen ska jag och dadi dra på bandyfinalen eftersom våran match är inställd. och eftersom jag fick veta idag att den blir inställd så köpte vi biljetter idag, då pappa är trött på edsbyn nu när de slog ut sirius så ska vi stå på västerås/sandvikens läktare. men det blir nog bra. då får pippi hänga med hedviq.
åh, kan bara den här skolveckan ta slut, men det som är bra är att den bara är 4 dagar eftersom vi har studiedag på fredag. halleluja!

synes.

och så sken solen för första gången på länge!

vi vann matchen idag, med 2-0. och solen sken. men matchen var sådär. spelet böljade fram och tillbaka, eller vi hade mest boll men stora delar spelade vi inte så jättebra. och så är det bestämt att det inte blir någon match nästa helg mot smedsby från norrköping, vi har tydlingen för många spelare borta och gamlis har match dagen efter.

resten av dagen har jag sovit och kollat på bandy på tv. borde kanske plugga på svenskagrejen vi har tills på tisdag. men nej, det kan jag ta imorrn....

jag saknar matilda marlene pippi lenne något otroligt!

synes

min helg

igår gick jag upp kvart i 9 för att vid kl. 10 kolla på gamlis. de vann med 3-2 i deras första träningsmatch för säsongen. sedan stannade jag kvar på löten och kollade på när sirius herr mötte gusk herr. gusk ledde med 0-2 men tappade till 5-2. inte så konstigt då sirius spelare i superettan och gusk i tvåan. sedan skyndade jag mej hem och åt för att sedan åka till stenhagen med 92-laget. vi hade sista grejen med laget och spelade culing. det var kul, och mitt lag vann. sedan bar det hem för att sedan åka till ladan för att äta med laget. när vi ätit upp kollade vi på massa gamla bilder från alla år sedan blev det melodifestival. vinnaren var ju lite otippad. 

nu måste jag verkligen bege mej, har match på löten kl. 12 mot gimo och solen skiner, så jag hoppas det blir en bra match!

synes. 

farmor och jag

idag är det tre årsen. tre årsen farmor lämnade jordklotet.
hon dog den 13, både hennes och mitt nummer!

KÄRLEK!

födelsedagar i stora lass

Kerstin börjar bli stor och fyller 19 idag. kul för henne liks. så dagen började med att vi gick upp och sjöng för henne. om hon var pigg när vi väckte henne? skulle då inte tro det eftersom hon fick sova en timme i natt då hon har varit i berlin och levt livet och när hon skulle flyga hem var flyget försenat. annars har hon nog haft det bra, förutom att där de bodde kunde ingen av personalen engelska och inte ens tyska, utan de kunde bara ryska. och en dag blev de inlåsta på rummet och eftersom när de ringde till receptionen så pratde de bara ryska. så kerstin ringde mamma som ringde vår farbror som fick ringa till hotellet. ganska kul endå.

annars har jag nyss kommit på att jag kommer missa bandyfinalen! i och för sej så har jag träningsmatch i norrköping och det blir säkert kul, men det skulle ju vart nånting att hänga på studenternas. och jag missade matchen igår också då vi hade träning och missar den avgörande på torsdag då jag har träning. men august var på matchen igår och han och unt berättade allt. skulle vart ganska shysst att vara där!

nu vankas fotboll om 1 timma och 19 min om man ska vara exakt.

och grattis till klara och min syssling magda som fyller år idag! och matilda har kommit hem från österrike, kul för henne att äntligen vara tillbaka, då skolan lär vara roligare än alperna.... att jag saknar matilda är det minsta man kan säga!

synes.

varför inte välja köksbänken?

idag när jag kom in i köket såg jag august ligga där och sova. det var en ganska ovanlig syn må jag säga.


endel väljer soffan, endel väljer sängen, men august han väljer köksbänken.

förövrigt har det varit en soft dag. inget speciell har hänt och snart beger jag mej av på träning.

kan även ta och lägga upp en bild på mina kära vänner, amanda och shirin från i lördags som jag glömde att lägga upp då, eftersom jag var alldels för trött för det!


synes.


min helg

igår var jag först i gränby centrum och delade ut ballonger, det var roligare än i onsdags iallafall. sen drog jag hem och sedan till stan och mötte amanda och köpte födelsedagspresenter till mis kära syster som fyller år på tisdag. sedan drog vi till friskis och svettis och dansade. och det var också det mycket roligare än i fredags då jag kunde stegen lite mer. sedan drog vi hem och åt och kollade på melodifestivalen. vi hade väldigt kul. vi lurade några gränbykids att det skulle vara fest hemma hos mej och de gick på det, sen när vi träffade dom och berättade att de var blåsta blev de lite småsura så där kan man säga. men det var kul.

idag har jag varit på vägen till nacka, i nacka och på vägen hem från nacka ungefär hela dagen. vi hade säsongens första träningsmatch. det blev 2-2 och planen var hemsk. de hade inte satt på värmeslingorna och det var som hade springa på asvalt. det var tur att ingen skadade sej!

nu väntar min familj och 2 av mina kusiner på mej och vi ska fika bröd.

synes.

RSS 2.0