skola

so-lektion och jag fattar inte mycket kan jag ju påstå! vi snackar om nån som heter edmund burke. kul verkligen!! efter är det matte och sen kanske idrottsmentor, men om vi har tur som ryktet verkar vilja säga att våran idrottsmentor inte är här, skönt!!

ikväll ska jag och amanda på basket, kan bli kul, det är ju nu de behöver lite publik som hejar fram de nu när de förlora första matchen ganska stort.. matchen igår var kul, det slutatde med att jag, amanda, och tierparna amanda, julia och ida gick tillsammans. storvreta vann som säkert alla vet och det var mycket folk och en schysst match. så det var kul!

sport, jag älskar sport!!

yeah. snart drar jag och amanda till fyrishov för att kolla på herrinnebandy derbyt storvreta-sirius. kan bli mycket skoj!! och förhoppningen är att det blir herrbasket imorrn och damfotboll på torsdag då danmark möyer vasalund. och de jag ser fram emot att se i vinter är sallen dam i basket. har aldrig sett de förrut, men har fastnat för linn janssons blogg på unt nu när inte maria thure bloggar längre, följde ju hennes blogg ganska mycket förrut. och linn är en basketspelare som spelar i sallen. måste alltså se de iår, får hoppas att jag kommer iväg!!

maken

hjälp!!!!! är duktig och försöker skriva lite om boken jag ska ha läst, men det är inte lätt när du inte har läst ett piss i boken, som tur är håller min syster på att läsa boken, så där får jag lite hjälp. så nu sitter jag med massor av sidor uppe som jag hittat på google och försöker få ner lite ord så att det ser ut som att jag har läst den. och ja, det går sådär om jag säger så. så har lite att jobba på om jag säger så!!

så om du har läst boken maken av gun-britt sundström så snälla sej till och hjälp mej!! men jag gissar på att ingen har det!!

fick mail idag om att på onsdag är det möte för att få reda på vem vi ska ha som tränare nästa år och hur oranisationen ska se ut, spännande!! och väldigt skönt att få veta tidigt på försäsongen så man har tid att lära känna varandra, få veta hur tränaren tänker, fett bra! för förra året när aldrin började blev han först färdig i nov/dec skiftet och var sen på semester i brasilien i en månad. det löste sej, men det är ändå sjugt mycket skönare att få veta allt tidigare!! jag hoppas även på att denna tränare som kommer stanar längre än ett år, för de två säsongerna jag spelat i a-laget hade vi först en tränare som gick/sparkades efter halva säsongen, sen hade vi en ny under hösten, och sen har vi haft en denna säsongen som år nu. så må hoppas att denna stannar längre.

åter till skolarbetet.. eller?

duktig tjej

just nu håller jag på att laga mat till mamma och pappa och agge, mamma och pappa sitter just i bilen på väg hem från småland. jag har varit väldigt duktig idag, tvätat, städat iordning huset lite, diskat, lagat en fin måltid och gjort efterrätt, dels för att det är lite kul att göra iordning för nån annan, och då jag vet att mamma och pappa kommer bli väldigt glada. så snart kommer de, de lär ju älska mej för resten av livet!!!!!

skola och jag

jag och skola är nog inte bästa vänner tror jag, eller är rätt så säker. tills den här veckan ska jag skriva en text om en bild på svenskan, ha läst ut en bok på 500 sidor som jag inte ens har börjat med plus att jag ska skriva en recension om den på 2-3 sidor, jag ska skriva en lika lång text om nelson mandela och lära mej 100 st oregelbundna verb på engelskan (och eftersom verb är gånger 3 så blir det 300 ord jag ska lära mej!!!!).

allt detta känns inte okej, och jag känner ingen större lust till att göra det heller. jag sitter hellre här och är inne på fejjan och kollar bloggar, på kvällen går jag hellre och lägger mej på en gång istället för att läsa något kapitel ur boken, jag sitter mycket hellre framför tvn nu och kollar på cykel än att lära mej massor av konstiga engelskaglosor.

men jag tror egentligen inte att skolan är så himla vktig som folk påstår, mycket kan man lära sig i själva vardagen i livet. men jag kanske har fel, men det får jag sånafall reda på om några år då jag undrar: men varför läste jag aldrig den där boken istället för att göra allt det där andra.

men jag tror aldrig att jag kommer tänka så för jag ska ju jobba på posten och sen bli fotbollsproffs en vacker dag. så fuck skolan!


häng med laget

och juste, nu är det snart bowling sen bär det av till nått ställe där vi ska käka (typ taveranan eller nått sånt, då jag typ aldrig är ute och äter så har jag inte så stor koll på sånt där...) med laget, fett! äntligen kan jag få visa mina sköna bowlingmoves som är så gryma..!!

fan vad gött

fint, lika fint som snus som min vän matilda skulle sagt! gamlis vann med 5-1 mot bkv och gimo vann över börje med 1-0 (gissar på att gimo hade ett ganska reservbetonat lag då de annars säkert skulle vunnit med betydligt högre siffror, men vad gör det en dag som denna, börje förlora och det är ju trots allt huvudsaken!).

fett bra!!! nu blir det både div 2 och div 3 spel nästa år för GUSK/gamlis. ser sjugt fram emot nästa säsong, nästa säsong som ska bli min, nästa säsong då jag ska vara kvitt skadorna.

JAG LÄNGTAR!!!!!

kör så det ryker

idag spelar gamlis sin sista match för iår. och något som kan komma att bli den viktikaste matchen för iår (gillar igentligen inte att säga att en match är den viktikaste, då alla matcher är viktiga under en säsong, för alla matcher man spelar spelar roll för den sitsen man sitter på idag). så det enda som gäller för gamlis idag är 3 poäng, då håller man bkv norrtälje bakom sej, samtidigt måste börje förlora eller spela oavgjort mot gimo, och om gimo spelar som de brukar så ska det inte vara en match, då de inte har förlorat en enda match iår (förutom finalen i uc mot oss:D ) och är ohotade seriesegrare.

KÖR NU GAMLIS, VI SKA BANEMEJ HA ETT LAG I DIV 3 NÄSTA ÅR!!!!!!!!

mer rättvisa i världen!

jag tycker att det är lite fint. jag och min bror, august, kan ofta börja bråka om smågrejer (fast förr var det betydligt mer!!). nu kan vi ofta bråka om vem som har ätit mest vindruvor när vi har det hemma. till följd av detta så har pappa nu köpt ett paket var åt oss där det står våra namn på. kanske ska jag räkna mina vindruvor också så att jag vet att august inte snor några?

och så igen

idag träffade jag min gamla klasskamrat julia. vi har inte setts på hela sommaren så det var kul!! hon försökte säga att jag borde börja blogga igen, då jag haft det i åtanke ett tag ska jag göra ett försök. igen. vi får se hur länge det varar denna gången. jag kanske blir nya blondinbella, vem vet....????

synes.

RSS 2.0