aldrig!

var på träningsläger i helgen. det var underbart hela lägret fram tills sista träningen. skadade knäet. det är ingen skada i skelettet. men man vet inte än vad det är. får troligtvis veta nästa vecka. det är bara att hoppas på det bästa. vad det än visar sig vara så ska jag komma tillbaka, så fort som det bara går.
och alla mina lagkamrater som har hjälpt mej under den senaste tiden är helt underbara!

jag ska aldrig låta ett knä förstöra min dröm!

spanska, linser och sol

våran dator är sönder. det är lite smått jobbigt. men som tur är så har både mami, dadi och kerstin en med deras jobb här hemma.
idag fick jag tillbaka mitt omprov. jag tyckte verkligen att det hade gått bra! men tydligen inte, hon hade inte ens räknat ihop poängen. man ba tack för den vill du ha en örfil tillbaka, men som kanske tur var sa jag inte så. men jag var ändå nöjd, för jag fick poäng på de delarna jag inte fick förrut, så det är ju bra! annars var det en ganska lugn skoldag. matte fotboll och so. och jag kan säga att jag kan nothing about hindusim och buddism som vi har prov i nästa vecka, men det är en annan femma.
och idag på son kännde jag att det kliade jättemycket i mitt öga, mer än det brukar. så jag kliade mej lite fint i ögat som man får göra när men har linser. men det hjälpte inte, så jag gick och kollade mej i spegeln och ser att linsen är halvt ute försöker att bara trycka in den igen, och tycker att ögat ser slätt ut och fint, tills jag ser att min lins sitter på mitt finger. och sen var dte jättesvårt att få in den då den var alldels torr. men i did it! men jag förstår inte att den bara ramlar ut sådär, det borde den inte få göra!
nu har jag sovit ätit och bara tagit det lugnt. i natt åker jag på träningsläger till landskrona och kommer hem sent på söndag. det blir säkert great, hörde från en i laget som kännde en som var på träningsläger i landskrona förra helgen, då var det 25 grader. det ska man inte klaga på i april i sverige!

synes.

chelsea

sitter här nu både framför datorn och tvn. och tvn är helt crazy. kollar på chelsea mot liverpool, och vilken match det är. först trodde man i halvlek att liverpool var på g, de skulle kunna vinna med 3-0 eller med ännu mer. men sen gör chelsea 2.1 och 2-2 ochäven 3-2, man ba god natt liverpool. men nej, bollen är rund, liverpool gör 3-3 i 80 min och sen 4-3 i 83. så nu sitter jag här med spänning och ser hur det går i matchen.

annars har dagen varit chill, fotboll, svenska och slöjd, jag och shingen sket i engelskan, vi hade nämligen våran hatlärare som vikarie, typ en musikvikarie, vi gick till shirins mammas skolas massagestol på liljefors. skönt!!

nu har chelsea gjort 4-4 och matchen är på så vis död. kul för broschan som sitter brevid mej här eller mer står och hoppar och skriker sig hes av lycka. kul för honom och alla andra chelseafans.

synes.

helgen

i fredags drog jag och syster kerstin till solna för att kolla på basket. det var avgjörande i semin och det var hundratals uppsalafolk där. alltså helt galet tryck på läktarna. men något som var mindre kul var att uppsala förlorade. de låg under i princip hela matchen men kom ikapp i slutet men då drog solna iväg igen.
igår blev det massa påskstäd. putsa frönstren och damma, sedan drog jag och dadi och simmade, för  sista gången, skön, då jag och simning inte riktig hör ihop. sedan kom farfar från jönköping, riktigt kul, inte varje dag direkt man träffar han!
så det har varit en bra helg. men tyvär är snart påsklovet slut. inte kul nånstans!

synes.

städ och kyrka

idag har det städas, städas och städas.
gick upp halv 7 för att vid halv 8 åka till aspnäs och städa med kerstin idag igen. det blev en hel del städning. men vadå, det kommer vara soft i maj då jag får in alla pengarna. pappa kom även och hämtade oss vid lunchtid för att ta med oss till gästis i östervåla för att äta, the place to bee i östervåla liks. det var iallafall gott!

sedan bar det hem för att duscha och sova. sedan hängde jag med kerstin och mamma till tunabergkyrkan. och rättare sagt jag tycker det är dötrist det där med gudtjänster. man sjunger några tråkiga låtar, men lyssnar på en präst som pratar. man kan ju inte göra nått annat än att somna känns det som. och det är en grej om det är lite roligare gudtjänster med fart och fläkt, men de här vanliga tråkiga gudtjänsterna, nej tack!

och nu är det bara 4 dagar kvar av lovet:(! och sen är det 9 veckor kavr till sommarlovet:)!

synes.

fuck!!!

fuck jävla cp fuck. hv förlorade mot färjestad ikväll så fucking färjestad vanna guldet. och det skulle vara en grej om de gjorde det välförtjänt, men icke. det skulle ju vara schysst om man hade en domare som kunde döma. för det första kan man döma en jämn nivå, då hv fick utvisning för något som inte skulle dömts för en utvisning tidigare i matchen eller tidigare i finalmatcherna. och sen dömer man bort mål för hv, två gånger om, den ena kan jag hålla med om men inte den första. man ba tack för det ska jag komma och slå ner dej?

men man ska ju såklart inte bara skylla på domaren. hv borde ha förvaltat sina chanser bättre, speciellt igår. men att vinna ett guld ena året och ett silver andra året visar att man är bra. och nästa år är vi tillbaka på tronen igen! men somagt det är synd när man har en domare som inte kan döma!

synes,
från en sofia med tårar rinnandes på kinden.

påsklov

påsklovet har varit bra. eller i måndags blev det bara slapp. igår städade jag för hela slanten på pappas jobb med kerstin och tjänade "massa" pengar. idag har jag fått linser och lärt mej hur man sätter i/tar ut. sen har det blivit slapp och endel synende.

och för en halvtimme sen satte jag i mina linser för första gången helt själv. första linsen tog en kvart i att få i den andra på andra försöket. jag blir bättre vill säga. det dom är jobbigast med linser är att man inte får klia sej i ögonen, något som jag brukar göra jämt och ständigt. men nej, inte längre.

nu är det träning som gäller. första träningen på ett bra tag som jag kommer se någonting;) haha.

synes.

bra helg!

ja det var det ju verkligen!
tidig lördagmorgon satt man i bilen med dadi, amanda, linda, lina och ellen påväg till bosön.
och när vi var där rullade allt bara på. och jag hade sjugt kul!
träningarna gick galant och det var en härlig stämning i truppen. jag och julia höll i lek som är rolig. och jag och frida fick eget rum, då de andra var 3 i sina rum, plus att vi fick större rum än de andra. och det var otroligt längsen jag träffade frida så det var sjugt kul att vi fick bo tillsammans!
sen på söndagen kom dadi och mamma och hämtade mej, vi drog till sundbyberg där mamma jobbar och chillade där innan de skjutsade mej till farsta där jag hade svenska cup match. vi vann med 3-2 efter en tuff match. och jag spelade bara 20 min då jag var helt slut efter helgen. och det var alldels tillräckligt!

och nu är det lov! så otroligt skönt! så idag har jag bara kollat på tv, hjälpt pappa i trädgården med att klippa ner träd och sånt. och senare blir det träning.

synes.

en vinst, två förluster

såhär har min kväll sett ut, bara massa data och tv tittande och radiolyssnanden:
uppsala basket vann, som tur var, mot solna. den matchen följdes på tv på webben. så nu står det 2-1 i matcher för solna. och det jag inte gillar är att uppsalas hemmamatcher är ju nu såhär långt in i slutspelet alltid på tisdagar då jag har träning. not okej.
sen så förlorade storvreta på straffar mot aik. den följdes på tv:n. och det var spännande. och visst aik var bättre i slutet, men iallafall. så nu står det 1-1 i matcher och nästa match i solnahallen.
sen så förlorade hv mot färjestad i karlstad, med 4-1 med två mål av färjestad i tom bur (är tvungen att påpeka det, då hv inte är så dåliga som förlorar med 4-1 med 5-5-spel ;) som ett visst karlstadlag gjorde i senaste matchen i jönköping:) ). lite jobbigt, men hv vinner nästa match hemma, förlorar en i karlstad för att sedan vinna den andra bortamatchen för att sedan vinna hemma i kinarps arena.
för uppsala basket gäller der ju bara att vinna de 2 som är kvar. och storvreta vinner nästa i solna för att sedan ta sig till final på hemmaplan.

så ja, nu har jag ont i huvudet av allt tekniktittande. så mina egna planer är att nu packa till bosön imorrn och sen sova!!! jag älskar att sova, och det är ungefär det enda jag gjorde i eftermiddags efter skolan, plus äta förstås.

så imorrn blir det bosön med distrikt och sedan blir det svenska cupen på söndag mot farsta i farsta.

synes.

linser

ah läskigt!! jag har just nu för först gången i mitt liv linser i ögonen. när han satte in de först trodde jag att jag skulle dö, men det gjorde jag inte, som tur var! ska ha i de nu och fram till kl 5 sen ska jag dit igen och göra nått annat. sedan direkt efter det bär det av på match.

synes.

svenskaskit och annat bra!

sitter just nu på svenskan. och gud vad jag hatar svenska. det är värdelöst. vi håller på att skriva nånting om upplysningen, för det första vet jag inte vad vi ska skriva, för det andra jag vet inte vad upplysningen är för något. alltså helt värdelöst. det jag har hunnit gjort på nu 2 lektioner är att kompiera en text från wikipedia.

gårdagen spenderades med träning och idag är det upplandscupen mot ett div. 5 lag. hoppas det går bra:)
idag ska jag även fixa linser. soft, så att jag kan börja se på fotbollen.

synes.

RSS 2.0