hur hade jag tänkt

detta ska jag hinna med innan 12.24 imorrn:
fixa färdigt rummen tar ju hur lång tid som helst!!!!!
titta på gusk-enköping i upplandscupen vinst är det enda som gäller!!!
träffa amanda och shirin efter matchen blir det en tur förbi amanda för att träffa fröknarna, det var ett bra tag sen!!!
packa till rättvik palla igentligen, kag kan väll ha samma kläder i 10 dar?????
stryka jag måste stryka så att jag får mina cash, det är ett berg med tvätt som ska strykas!!!!!!
träna det blev ingen träning idag då jag har så himla mycket annat att göra, men det får bli imorrn, hoppas jag orkar gå upp halv 7 imorrn!!!!!!!!!!!!!!!1
plus att jag ska äta och sova, hur kommer jag hinna? har ingen aning!!!!!!!!!!!!!


nu åter till arbetet. kul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


synes .


får gräva djupt bak i minnet

detta är väldigt kul och VÄLDIGT jobbigt. det jobbiga är att det är hur jobbigt som helst att byta rum, städa allt, rense, rense, och ännu mer rensa. man ba kul! inte nånstans!
det roliga finns det också massor av! bla att läsa ett brevet jag skrev i 7an till mej själv som jag nu fick tillbaka i 9an, om jag citerar en bit från brevet så lyder det så här "jag sitter brevid världens fulaste och jobbigaste person, joakim, han är jättesmart och gör precis som läraren säger och blir alltid färdigaste först. jobbig unge!"  
hahaha. ganska kul tycker jag!

jag hittar även massa gamla fula grejer, gräsligt fula grejer. men det kanske har med en liten flytt att göra. ska fösöka fixa lite bilder sen så att ni får se mitt nya rum, plus att vi köpte en ny säng till mej idag, den är 15 cm bredare och lite hårdare än min förra, agge får min gamla, så snäll är jag!

synes.

nytt hopp

idag har jag pratat med ola, och han ska nu göra vad han kan för att fixa så att jag får opereras på sofiahemmet. så himla schysst grabb! hoppas det går vägen nu.

förövrigt börjar jag bli väldigt seg i benen efter att på 9 dagar kört 8 hårda gympass med bla annat massa cykling och det tar på benen (och förhoppningsvis iallafall lite på konditionen!) må jag säga. men nu är det 2 dagar kvar av intensivträningen sen åker jag bort ett antal dagar där det inte kommer bli nå mycket kondition alls då jag inte har tillgång till träningsscykel och jag inte får springa i några höga farter. så nu är det bara att ligga i de sista 2 dagarna innan jag åker. jag kan även medela att sofia såg snygg kille på gymet idag. jag borde skriva upp alla dagar jag gör det och vilken tid så att man vet till veckan efter, för det är ju betydligt mycket roligare att träna när det finns snyggingar på gymet än när man bara ser en massa gamla män och kvinnor där fettet hoppar överallt. det är bra att de också tränar, för jag blir väldigt glad av se folk träna, men det är ju inte lika kul för mej att se på när jag sitter där på träningscykeln i en timme!
nu måste jag verkligen sova känner jag för kl är 11 och imorrn ska jag upp tidigt igen, för jag vill ju inte missa nån simning (undra hur det kommer sig att jag tycker det är så kul att se på simning när jag själv inte ens kan överleva i djupt vatten!?).

synes .

jag vill heta sarah sjöström!

fatta coolt att heta det i dag och vara 93:a och vara i rom just nu. jag skulle inte banga! så jävla coolt, att slå världsrekord och att vinna vm-guld! och hon är så himla skön. känner verklgen igen mej när hon har interljuver och använder typ, asså, eh mm hela tiden.

VÄRLDENS STÖRSTA GRATTIS TILL SARAH!!!

nu ska jag och dadi dra till fyrisov och träna då vi inte hunnit det tidigare idag då vi har hållt på en massa med kerstins flytt.

synes .


jag hatar svenska samhället!

ge mej en remiss! en remiss till sophiahemmet. det är det enda jag begär. för det första så har jag redan en som bara ska skrivas om till ett annat sjukhus, och för det andra så om ni inte vill ge mej en så ge mej en operationstid i uppsala på momangen! och det är väll bara bra om de blir av med mej och låter mej opereras i sthlm där jag kan få opereras på en gång tack vare kontakter. jag orkar inte höra mer på vuxna människor som tror att de är bättre än alla andra och hatar alla ungdomar på denna jord. varför kan inte alla vuxna vara som endel andra vuxna och vara schyssta och göra allt för att hjälpa en liten själ som mej.
nu är det bara att hoppas att jag får en operationstid snabbt som ögat på elisabethsjukhuset!

och jag får väll ta och tacka min kära syster som har hjälpt mej med att vara arg på sjukhuspersonalen och pratat med alla människor. och hon flyttar idag. så nu blir vi bara 2 barn kvar, för ett årsen var vi 4. men ganska bra ändå, hon flyttar bara ett kvater bort!

synes.

15 år och världsrekordhållare

det bästa med gym är förutom att man blir starkar får bättre kondition och man känner att man är bäst i världen är att se snygga killar. för de blir bara snyggare när de tränar och tar i allt vad de kan. jag skulle vilja göra en guide med vilka gm som har de snyggaste killarna. men det får vänta. fyrishov ligger nog igentligen inte så jättebra till, än så länge har jag bara sett en snygging där.
men i fredags kväll var det kul. då var han där och så kommer han och sätter sej på cykeln brevid mej, och inte nog med det, det känndes ännu bättre när jag körde på högre växel än han.

och just nu känner jag att det här håller på att bli en gymblogg. men det är ju kul!

nu är jag alldeles jätteglad för sarah sjöström och sverige som slog världsrekord för ca 20 min. hur coolt är inte det för en som är född samma år som mej och inte ens fyllt 16 än. hon skulle typ inte äns få vara med i slager-em!
GRATTIS TILL HENNE!!!!!!!

synes .

det här med gym

idag på gymmet så var det en kille som var som tagen ur en slow motion-film. han stog där på cross-trainern och verkligen körde slow motion, för det var inte bara det att han körde sakta utan hans rörelser var verkligen som tagna ur en slow motion film. väldigt kul att se! och inte nog med det hans vader hade kanske en diameter på 5/7/10 cm. inte okej nånstans!

och en sak som jag verkligen gillar med gymmet förutom att man tränar och blir starkare och allt det där. det är att kolla vad det är för människor som är där. det finns så många olika typer.

och nu har jag precis sett färdigt em-finalen i fotboll för flickor 19 där sverige tyvär förlorade med 2-0 mot england.

synes .

jag mår så himla bra just nu!

just nu är livet som bäst. eller igentligen inte, men ändå! kom för en timme sen hem från fyrishov där jag tränat under kvällen, när jag kom hem blev det en av mina favoriträtter, fiskbullar, ris, mjölk och morot. så sjugt gott! nu ska jag lägga mej i sängen och sova. kan det bli bättre? ja det kan det, om jag skulle fått byta ut cykelträningen mot en massa fotboll och byta ut ett skadat knä mot ett friskt knä. men jag har det så bra som det går att ha det med ett skadat knä. jag njuter, njuter hela tiden! ge mej bara ett friskt knä är nån snäll!

synes

RSS 2.0