slut

jag hatar det här med att vara sjuk!!

min syster tog studenten igår. kul. kul för henne! jag hade också kul, massa släkt och vänner kom. 100 st typ. så det var endel och fixa. så idag är jag hels slut, men det beror väll mest på att jag är sjuk. not okej!
men imorgon ska jag bara vara hemma och meningen är att jag ska börja med min balklänning och bli färdig med den imorrn, då balen är på onsdag. men det ordnar sig.

nu är det bara 5 skoldagar kvar. så jävla skönt!!

synes.

student och sånt där

just nu så är hela huset ommublerat och mat i stora lass lagas. imorgon kommer massa släkt och vänner till kerstins student. de som tackat jag änsålänge är 100 pers. och det ska tydligen bli ganska dåligt väder, så alla ska trängas i vårat hus. men det blir nog bra! sydde även färdigt kerstins studentklänning igår. den blev bra tycker jag, och kerstin med tror jag. bara en grej som inte är topp, men det går att ordna. själv borde jag ta och böra sy på min balklänning. balen är på onsdag och jag har fortfarande inte börjat med den. känns sådär.. men vadå, det finns ju massa tid att sy den.

och nu är det bara en vecka kvar. sen är det slut. så sjugt sjugt skönt!! jag längtar. och då om en vecka, på fredag, då kommer världens bästa matilda och hennes vän louise (kanske) och vi kommer ha det bäst!!!!!!

synes.

världens bästa farfar!

vi börjar såhär. jag tappade inte kistan. och så fick jag många kommentarer som att det var fint att det var jag som bar den, jag som tjej. det är tråkigt att det är så, att en tjej får kommentar för att det är fint att den bär kistan, det är tråkigt att alla tänker att det bara är killar som bär. den dag jag ska bäras vill jag att det är 3 killar och 3 tjejer!!!!!

det har varit väldigt fint. träffat mycket släkt och det var kul. igår var det somsagt begravning och idag var det jordfästning. det var fint, att få ge farfar en blomma i graven, och i min bukett fanns det en blomma man kan äta, farfar kanske blir hungrig och då är det bra att ha!

min syster spelade och sjöng en låt hon skrev till farfar under tiden hon var i frankrike (hon är hemma! kul!!! men som en tönt som hon är åker hon till barcelona på måndag och missar min födelsedag), den var otroligt fin, och även fast jag inte förstod allt eftersom den var på engelska så förstod jag det viktigaste.
min kusin hade skrivit ett brev till min farfar för ett tag sen då han var sjuk, ett brev som han gillade väldigt mycket. hon läste upp det idag. dels är hon väldigt duktig på att skriva och så var det ett väldigt fint brev, det var det finaste jag hört på länge! min kusin är bra. min syster är bra. min släkt är bra. min farfar är bra!

synes.


jönköping

nu sitter jag här i jönköping med datorn i knäet. solen skiner och alla mina syskon ligger och sover. jag vill träffa malin. hon har varit i frankrike och är nu äntligen hemma i sverige! varför måste hon sova för??
men det är ganska soft att vara här, för resten av min klass sitter nu inne i en varm skola och får inpräntat i huvudet hur dålig våran klass är. för det som hände i fredags. vi tjaffsade emot våran spanskelärare och hon blev arg, skickade ut oss och började gråta. det var kul. idag kom tydligen rektorerna till våran spanska och berättade hur dåliga vi var. det skulle jag i och för sig velat varit med om. men aja, jag har det bra hör i staden där vårat älskade hv71 har sitt huvudrum.

kl halv 3 är det begravning. jag är en av de som bär ut kistan. det blir nog fint och bra! men först ska jag köra ett träningspass.

synes.

RSS 2.0