9-1

match idag då. denna gång mot heby och vi var tvugna att vinna och helst med mycket för att ha chans att gå vidare till sm. och ja vi vann, och ja vi vann med (hyffsat) mycket. det blev tillslut 9-1. synd bara att vi inte satte alla våra chanser för då hade det kunnat bli 20-1. själv missade jag massor utom att skot som blev mål och några assist. men är ändå nöjd med min insats, och lagets. för matchen idag var en sån där match man aldrig blir trött, man bara springer på hur mycket som helst och tacklas hit och dit. så en skön match.
nästa helg får man ta och hoppas att heby tar poäng av danmark eller att danmark vinner med lite, för då bär det av till sm.

synes.

slutspel

vaknade kvart över 6 och var pepp på cup. kl. 8 gick första matchen av stapeln, vi vann med 4-1 mot skuttunge. sedan fick vi vänta fram till kl. 12 då vi hade semifinal mot vaksala. den vanns med 3-0 och vi var i final mot danmark. åkte hem och sov och åt lite. sedan var finalen kl. 3 och tyvär förlorade vi den med 3-0. vi spelade inte jättebra och danmark var bättre. oc igentligen ska de väll va det eftersom de spelar i 1:an och vi i 2:an, men ändå bittert. vårat herrlag vann iallafall sin final så det var ju schysst för dem. men vi kammade iallafall in lite pengar och det kan behövas om vi ska komma i väg på träninslägret utomlands nästa år.

nu är det bara att ladda om tills imorrn då det är dm-match med 92:orna i Heby. fast just nu vill jag i princip bara lägga mej ner och dö, för så trött är jag just nu.

synes.

skola

skolan tar ju verkligen kol på en!  fast i och för sig kan jag ju inte säga att jag sitter uppe halva nätterna och pluggar och jag sitter inte heller och jobbar särskilt bra på lektionerna. men det tar iallafall kolen, att gå upp tidigt varje dag, sitta och höra på när läraren pratar på om något som jag inte alls behöver veta. som typ alfasönderfall, när behöver jag ha användning om sån kunskap liksom? aldrig, I know.
fast elevråd är iallafall kul, det kan jag gärna ägna tid åt. och jag skulle må så himla mycket bättre om jag kunde lägga ner ännu mera tid, för just nu känns det som att jag inte hinner allt jag vill.
pratar även med Ike (våran idrottslärare) stup i kvarten om handbolls-sm jag verkligen vill att vi ska ställa upp i. och nu ser det bra ut. så på måndag får vi svaret och då ska vi sätta oss ner och planera. jag hoppas verkligen att det går igenom!

och nu har jag vaknat upp efter 2 timmars sömn, det behövs verkligen efter jobbig skola. och imorrn är det slutspel i allianscupen. vi ska möta skuttunge kl. 8 och vi har då samling kvart över 7. skönt att de inte tog samling tidigare, skulle bli jobbigt att stiga upp.

synes.

jag fixar festen

idag hade jag engelskaprov. kan ju inte säga att det gick jättebra men det kan ju bero på att jag inte är den som älskar att plugga. och att engelska inte är mitt starkaste ämne. och imorrn fortsätter proven, då är det samhällskunskapsprov, får se hur det går, ska väll försöka sätta mej ner och plugga lite iallafall. men eftersom vi ska va värdinnor med laget på nya delen av gränby centrum lär det ju inte bli så mycket pluggning iallafall.

jag har kommit på att det här är min sista hela skolvecka innan jullovet. soft! för närsta vecka är det gymnasiebesök och uttagning till elit. veckan efter består endast av en dag! då jag ska till bosön. sen veckan efter slutar vi. åhh vad jag längtar!

jag och helena hade iallafall kul idag i telefon och snart ses vi igen när vi ska vara värdinnor och ha på oss assnygga rosa tröjor där det står "jag fixar festen". kul för oss.

synes.

kinderägg

kul träning idag! först hade vi snack med nya tränaren Aldrin. asschön snubbe. vi skulle köra lära-känna-varandra-övningar. det slutade med att jag och min nya vän helena pettersson skulle lära känna varandra, fast vi känner typ varandra sen innan så det var kul. vi skulle berätta vilka vi var och vad vi hade för mål med fotbollen. sen så hade vi kinderägg tävling det var också askul och gott! och sen så skulle vi lova att ringa sin nya vän denna vecka, jag och helena kommer få askul, vad kommer vi prata om, helena vad tror du, bajs kanske? hahah!

sen blev det styrketräning.

synes.

kärlek

att ta ut sej till max
när svetten rinner
glädjekänslan man får i kroppen
det är det bästa jag vet
jag älskar att träna

stilbytardag

vaknade upp hos fanny idag. det var stilbytardag i gänget så jag skulle ha amandas kläder och allt det där. och jag fick otroligt mycket smink på mej! lite för mycket för att jag skulle vilja visa det. så den största delen av dagen gick jag med håret framför ansiktet. folk tyckte jag var tråkig som inte visade mitt amanda men jag visade ju upp mej ibland. och jag kan säga att jag verkligen inte trivdes med makeovern. även fast jag fick kommentarer som "vad smal du ser ut" "det passar ju dej jättebra" "du visar ju dina kvinnliga former" "du är ju jättesöt" så bryr jag mej inte ett dugg om de orden! för jag tycker för det första att jag inte är tjock alls i vanliga fall, och visst de flera som sa de tycker inte jag är tjock annars. att det passar mej jättebra och att att jag är söt i de kan jag verkligen inte hålla med om, så det bryr jag mej inte om. att jag visar mina kvinnliga former, jaha, det spelar ingen roll för mej att jag visar några s.k former. men jag har iallafall kommit fram till att jag trivs mycket bättre som mitt eget jag med mina kläder med mitt uppsatta hår, då skäms jag inte ett dugg och kan stå för det jag har att säga, något jag inte riktigt kunde göra idag om man säger så.

endel börjar våga när de har smink på sig, andra som jag börjar skämmas bakom ett annat ansikte, ett ansikte som inte tillhör en själv. folk vår välja själv vilket eller en blandning av det men jag vet iallafall att jag trivs som jag utan något som döljer mitt ansikte. men stil kan ändras och personligheter kan ändras, så jag säger inte aldrig, men det ska mycket till för att du ska få se mig såhär igen.

mina kompisar var iallafall bra och levde sej in i dagen. så förlåt om ni tyckte jag var tråkig men jag kan inget göra det åt. jag skäms över att ha massa smink som jag inte vet namnet på mej och korta tröjor till tights och stövlar med klack, sån är jag och inget som ändras över en natt. men folk får absolut ha såna kläder och jag tycker att min kompis amanda passar i sina kläder, hon är snygg! men på mej? nej.

folk hade nog roligt iallafall när de såg mej gå eftersom de tyckte jag såg ut som en fotbollskille med breda ben och med klackar på fötterna.

nu blir det träning! det är något jag trivs med iallafall!

synes.

allianscupen

dagen började med att gå upp 20 över 6. inte jätteoigg den tiden kan jag ju inte på påstå, men vad gör man inte för att spela fotboll. vid 7 kom resten av familjen utan mami eftersom vi skulle gratta henne på födelsedagen. så grattis. av oss barn fick hon en ring. sedan bar det av mot diöshallen. 20 i 9 började våran första match mot bälingetrollen. och vi spelar oavgjort, inte alls bra eftersom de inte alls var bra och att de spelar i 4:an medan vi toppar div. 2. men vi fick inte in bollen och det behövs ju när man spelar fotboll. sedan mötte vi gamlis. vi vann med 1-0 och det var skönt att vinna mot kompisarna. sedan vann vi de 2 sista matcherna och vann då gruppen så på lördag kl. 8 börjar slutspelet. blir tidig morgon då med.

nu blir det till att peppa till match ikväll ska spela dm med 92:orna och det blir säkert kul. va ska banemej vinna!

synes.

fotboll!

åhh, dagen är bra! när jag kom hem låg det ett brev från SvFF till mig. så den 9-12 december åker jag till bosön på landslagsläger. ska bli kul att åka till bosön eftersom jag aldrig har varit där och det är ju värsta idrottsplacet. och nu är det det tredje f-93landslagslägret och mitt tredje och jag blir alltid lika glad när jag ser ett SvFF brev ligga på bordet hemma. eller första brevet jag fick fattade jag typ ingenting eftersom jag inte hade någon tanke alls på att få komma med på ett landslagsläger så det var ju alldels speciellt! men känslan av att bära svenska flaggan närmast hjärtat är stort.

på kvällen blev det sedan träning. gick väll sådär, men ändå helt okej, förutom att jag är lite orolig inför allianscupen på söndag, vi spelade inte jättebra och om vi ska gå långt i allians krävs en stor förbättring! men jag gillar iallafall våran nya tränare Aldrin! han verkar asbra och trycker mycket på det här med gemenskap något vi kan ha saknat lite i laget senaste säsongen. han gör mej iallafall glad när han kommer fram till mej efter träning och snackar på hans brytande svenska. så jag är aspepp på när han ska ta över träningarna och allt annat runt omkring fotbollen. jag hoppas verkligen att det slutar bra. och framförallt allt att det är en tränare som stannar för längre än en säsong. och att det inte blir som den här säsongen som varit då våran tränare gick mitt i säsongen pågrund av att gemenskapen inte var den bästa. så jag är aspepp inför den kommande försäsongen och sen säsongen som ska ta oss upp i div. 1 igen!

som sagt i helgen är det allianscupen i diöshallen och om du inte har något annat för dej så har jag matcher dessa tider och när vi möter gamlis kan det bli kul eftersom vi är samma lag men ändå inte, det är klubbens b-lag/farmarlag. så den matchen är jag aspepp inför!
08:40 GUSK-Trollen
09:20 GUSK-GFF
10:00 Börje-GUSK
10:40 UIF-GUSK

synes

styrelsemöte och operation dagsverke

idag var det åter dags för oss i styrelsen att ha möte. hela gänget var där minus jonas fast våran elevrådstjänsteman Maria var där. hon är bra. och vår styrelse är bra. för endel saker gör mej glad. som mötet idag! det gick galant och folk tog på sig att fixa uppgifter och några har redan gjort det och de andra vet jag att de kommer fixa sina grejs till det datumet vi har satt. sånt gör mej glad!

sedan på eftermiddagen så drog jag och shirin ner på stan för att gå på en operation dagsverke kick off. det var intressant och man får så himla mycket ideér när folk från andra skolor är där och berättar om vad de har för planer och så. man blir så himla pepp på att bara göra llt kul som berättas. sånt gör mej glad!

och måste bara säga att shirin är grymmaste sekreteraren! skickar mail med protokollen hon skrivit och vad som sagts på andra things vi är på. skriver ner allt viktigt som sägs på alla möten. utan henne skulle inte gränbys elevråd fungera. SHIRIN GÖR MEJ GLAD!

synes

Evangeline Lilly

helt plötsligt när jag kollade på ens väns bilder och såg att hon hade gjort nått sånt där quiz så kom jag på mej själv att varför inte se vilken kändis man blir (hur kul är inte det liksom?). så jag gick in och gjorde kändistestet och blev denna skönheten, nämligen Evangeline Lilly! fast det sa ju mej ingenting eftersom jag inte vet vem hon är så jag bestämmde mej att googla. så nu kan jag allt och lite till om vilken kändis jag är, så här kommer en lista om Evangeline Lilly (eller om mej om man vill säga så) :


-född den 3 augusti 1979 i Fort Saskatchewan, Alberta, Kanada
-hon är skådespelare och fotomodell
-är just nu aktuell som Kate i tv-serien Lost
-är tillsammans med skådespelaren Dominic Monaghan som spelar Charlie i samma serie
-hon gillar att åka skridskor, kanot, snowboard och att klättra på bergväggar
-hon har två lillasystrar den yngsta heter Andrea
-innan hon blev skådespelare jobbade hon som flygvärdinna
-har även jobbat med välgörenhet för barn
-mannen som upptaäckte henne heter Jeff Palffy

är ni nu inte glada? för nu har ni ju fått reda på allt och lite till om mej som känndis.
men sen kan ni ju bestämma själva om ni tycker att vi är lika.....

här har ni mej som evangeline Lilly
här har ni mej som Evangeline Lilly.

synes!


vad har jag gett mej in på

gårdagens eftermiddag spenderades med amanda, shirin och julia. vi drog ner på stan och jag inhandlade ett par byxor. sedan drog jag amanda och shirin hem till mej. det var meningen att jag och amanda skulle fixa med våran träning som vi ska hålla i men även denna gången gick det inte så bra med det. vi åt mat och spånade på framtida planer. eller framtida och framtida, det bestämmdes iallafall att vi skulle ha klädbytardag. jag och amanda ska helt byta stil! jag fattar inte varför jag gav mej in på det här. inget ont mot amandas stil men det är ju verkligen inte så himla mycket jag om man säger så. men amanda ska ju ha min och det är ju säkert inte heller så vant för henne. för hon brukar ha tights, korta tröjor och högklackade (!) stövlar och plattat hår och smink. och nej det är inte så himla mycket jag över det. närmare bestämt ingenting. jag brukar ju ha några storlekar förstor jeans, addidasjackor, sneakers och håret uppsatt och inget smink. men det blir nog kul får vi hoppas. sedan bestämmdes det att shirin ska vara mej i 8:an. hahah det blir nog kul. och fanny ska nog vara shirin, först skulle hon kanske vara mej i 7:an men gud vad jag skulle skämmas då!:) mina klänningar jag hade då var ju inte riktigt i stil med vad jag har idag.... allt folk i skolan kommer nog få kul, när de ser oss, kan ju säga att det blir säkerligen den anda gången man får se mej så, men ska aldrig säga aldrig. men det ska nog vara att jag går på nån sån här grej igen eller att min hjärna kommer in på helt andra banor och det sistnämda tror jag ytterst ytterst lite på!

amanda drog iallafall världens roligaste skämt igår. eller vi pratade handboll och shirin började prata om att de har börjat att prata så himla mycket taktik i deras lag (något hon inte var alltför pepp på) och började babbla upp en massa olika försvar eller hur man kan spela på olika sätt (minns inte riktigt vad hon sa). och så sa hon jamen typ polack, tjeck och så fyller amanda i med inlagd gurka! så himla roligt. för amanda trodde inlagd gurka tillhörde den kategorin också men ack så fel det var:) hahah. kul var det iallafall.

nu är det träning i ladan och gymet som gäller. det blir säkert kul:)

syns.

fotbollsgalan.

jag blir så arg. dels på fotbollsgalan och dels på alla som röstade på zlatan. visst zlatan är en jättebra fotbollsspelare, det kan man inte säga emot, inte enligt mina ögon iallafall. men att han ska vinna årets fotbollsgalan hederspris, eller svenska folkets pris, tycker jag inte att han skulle ha vunnit. enligt mej var Pia den självklara vinnaren.
 (men juste hon är ju tjej och hur skulle det se ut om en tjej som pia skulle vinna före zlatan?!) men jag blev iallafall så arg så att jag började gråta. för att leda att landslag till OS-guld tycker jag är större än vad zlatan gjort detta år, det han har gjort och gör är stort men att leda ett landslag till OS tycker jag är större. och att lyfta fram killarna mycket mer under hela galan gör mej också arg.

men jag är iallafall stolt över att ha kramat, träffat och pratat med Pia Sundhage!
och när hon kommer fram för att dela ut vinnaren av diamantbollen och säger att hon mycket hellre är på den här galan än att vara i vita huset hos bush påminner mej väldigt skarpt om när jag var på landslagsläger i katrineholm tidigare i höstast och pia är där och jag frågar varför hon inte tänkte följa med till vita huset och hon svarade att hon så långt det går bara vill göra det hon tycker är kul och att vara i vita huset tycker hon inte är speciellt kul. det har blivit som ett ledord för mej. Pia har blivit som ett ledord för mej.

söndag.

idag var det meningen att jag och amanda skulle fixa med planeringen av våran träning vi ska hålla i innan vi skulle sticka iväg på match. som förra gången vi gav det ett försök så slutade det med att kolla på massa bilder, den här gången med att äta mat. nångång ska vi väll ta oss i kragen och göra färdigt det!

sedan begav sej det iallafall till match. vi mötte bälinge i fyrishov. vi vann med 7-0 och det var var helt okej. men det var inte hela historien.
första halvlek gör vi mål på 5 sek på en avsparksvariant av anna. så det var ju schysst. men sen undrar man vad som händer. ingenting funkar, inte ens byterna! det var tjafs på bänken om en sån sak om vem som ska sitta först, då undrar man hur gamla vi är. personligen tycker jag bara att man sätter sej som man kommer in men så tyckte inte alla, utan att man ska sätta sej i en viss ordning och allt blir trubbel och sen när nån ska byta så har den inte koll på det. menmen. det blev bättre tillslut.

andra halvlek var betydligt mycket bättre än första halvlek. efter 3 minuter in i andra halvlek driver jag fri från egna planhalva och gör mål. det var ett tag sen det blev mål för min del så det var skönt! sen efter 8 min gör fanny mål efter att jojo kastat en lång boll och fanny som aldrig ger sej sprang och sprang och tryckte in bollen bakom målvakten. och efter 10 min blev det mål igen för min del, eller det var väll mest annas mål, hon sköt och som jag styrde in genom att trycka bort deras målvakt. och sen sådär efter 12 min var det dags för tredje gången, fick bollen felvänd och vände om och sköt med min höger. något som inte händer varje dag att jag gör, så det var kul. när 13 min var gågna skjuter stina med sin vänster ett snyggt mål i nättaket. och sista målet kom efter 16 min då jag skjuter in ett skott. bra att vi gjorde endel mål, kan behövas i slutet.
och andra halvlek var betydligt mycket bättre än första, men det är enheldel kvar till dit vi kan vara. tycker att amanda och fanny spelade riktigt bra idag! amanda som bröt allt som kom i sin väg och fanny som aldrig ger sej.
(men blir fortfarande lika irriterad när de skriver på hemsidan vilka som ska spela matchen att amanda f-93 och fanny f-95 ska spela matchen , för det första spelar det väll ingen roll vilket år man är född och för det andra är väll jag lika mycket 93a som amanda!)

och nu är jag peppare än peppast på veckan som kommer. inga prov, eller bara ett musikprov men det verkar hyffsat enkelt och inga läxor heller för den delen, så det är ju assoft! och sen en hel massa fotboll, inget jag säger nej till direkt!

syns.

en beundrande vän.

jag är stolt, att jag klarade biologiprovet, visst med nöd och neppe men jag klarade det iallafall eftersom det bara var 2 poäng upp till g-gränsen. på kvällen sedan blev det först träning och sen till fyrishov för att kolla på uppsala basket-plannja med min vän anna, för att sedan bege sej till coop i boländerna och dra vagnar och städa på parkeringen (som ni kanske förstår gör jag det inte frivilligt utan det är en grej vi gör med laget). träningen gick iallafall bra och kul att uppsala vann, roligt när det går bra för uppsalalagen! och jag förstår inte riktigt hur anna hinner med allt. folk tycker att jag gör endel grejs men verkligen ingenting jämfört med den bruden. dels går hon ib och hade typ 10 böcker skola i väskan. + att hon innan vi gick på matchen jobbade på fyrishov hos sin mamma + att hon tränar asmycket fotboll. och då undrar jag när ska hon hinna plugga liksom, för det behöver man väll göra när man går ib gissar jag. när man går typ hur många timmar i skolan som helst, sen ska plugga ännu mer och sedan jobba lite och sen träna, hur går det ihop? när jag kommer hem från skolan går jag och äter och sen sover och sen äter igen och sen åker och tränar för att sedan äta igen när jag kommer hem och sen är jag så trött så jag stupar i säng. fast ibland hinner jag ju med lite skola, men den tiden prioterar jag inte så mycket längre.
så hur orkar hon liksom? det förstår jag verkligen inte. och som i helgen, imorrn är det både träning och reklamutdelning och sedan ska vi kolla på när 95:orna spelar match i sävja, fast det vet jag iochförsej inte om hon ska titta på och sen på söndag är det match (förresten matchen är i fyrishov b kl. 15.00 så kom och kolla vetja).
tänk om man skulle orka lika mycket som henne liksom, det skulle ju va nått!
så anna är en brud jag beundrar starkt!

syns.


this is not true.

det var längesen jag kännde mej så här dum, arg och ledsen (kännde säkert bara så för att jag hade varit så duktig). och visst det är bara spanska som det handlar om och som jag igentligen skiter i men ändå. jag var asduktig idag innan öppet hus började och pluggade asmycket spanska för att försöka få ett g i slutbetyg. när jag sedan kommer till skolan och berättar för alla hur duktig jag är och är hur stolt jag är över mej själv så visar det sej att jag har pluggat på fel ord! och nu när jag hade varit asduktig för att få hur bra som helst på läxförhöret så har jag pluggat fel hela morgonen ( kl. 8-10). hur kul är det liksom? och så när jag och amanda pratar med läraren säger hon ba ja då får du bara plugga mer ikväll (med ett leende på läpparna) och det kan behövas. åå tack liksom! not. och inga ord är förgäves att lära sej säger hon också, a men visst liksom, hur ofta säger jag, ni ger eller slant? nee precis, aldrig. men ne de orden kan jag nu och jag är asbitter! men det hela visar väll bara på att jag verkligen inte hänger med på spanskalektionerna när jag inte ens kan skriva av rätt ord från tavlan. men mitt mål till nästa prov är iallafall att bli bättre än förra provet. och visst det kanske inte låter som ett jättehögt mål eftersom jag fick 6 av 61 på förra provet, men för mej så är det ett alldels lagom mål.

men ett är nog säkert. att jag kommer nog aldrig hålla på med spanska i nått jobb. eller min dröm är ju att bli brevbärare och fotbollsspelare och i brevbäraryrket behöver man ju absolut inte kunna spanska. och jag har inga planer på att börja prata spanska på planen. så det löser sej nog.

tänk vilken underbar tanke att bli stor och man kan helt och hållet kan skita i allt som heter skola. bo i usa nått år och spela fotboll, komma tillbaka till sverige och spela ännu mera fotboll, åh underbart!

dåliga tränare

jag känner mej tvungen! varför finns det sånna puckade tränare på "flick-nivå" som inte låter sina spelare utvecklas? när en asduktig tjej inte får träna med de lag som är lite bättre utan att ens tränare skäller ut en i telefon. what´s the point liksom. att det är verklighet för en av mina bästa vänner gör mej ännu argare. att hon ska vara kvar och träna i ett inte så jättebra lag är ju verkligen asbra för hennes utveckling. not. och när hon sen ska gå ner och köra en träning med damlagen för att dagen därpå köra en match med de blir utskälld i telefon av sin tränare för att hon inte kommer ner på deras träning, han säger att hon sviker laget och blablabla. jag blir trött. man måste väll få tänka på sin egen utveckling, få träna med de lite bättre lagen och att ha mycket bättre tränare. eller har jag helt fel?

så amanda. vi väntar på dej vid IP, diös och löten!

utvecklingssamtal och stockholm.

chill dag i skolan idag! hade utvecklingssamtal. och det gick bra! hade bara betygsänkning i engelska och geografi, och det är bra eftersom jag var helt säker på att jag skulle få ig-varning i spanska. eller mitt senaste prov (6 av 61) och hur jag är på lektionerna säger ju endel liksom. men nej jag ska inte klaga. och sen när jag väl kom till spanskan får jag reda på att vi ska prata enskillt med våran lärare om det vi skrev i våra brev i början av terminen. kul för mej liksom eftersom jag skrev att jag typ hatar spanska och att jag hellre vill ha tyska eller engelska. kul! och utvecklingssamtalet, gud vad hasse pratar långsamt och gud vad han tycker att jag ska göra extrauppgifter i geografi för att behålla mitt mvg och gud vad jag inte tänker göra det! ser jag ut som nån som jobbar frivilligt hemma eller? ne skulle inte tro det va!

det var även stormöte med elevrådet idag. och det gick bra! de flesta skötte sej och det gör mej verkligen glad. nu kan trots allt elevrådet på gränby bli bra!!!

sen bar det av till estocolmo (kännde för att visa min spanskaskills) med syrran. köpte ett par schyssta addidassneakers och ett par assofta hörlurar från wesc. tog senare tåget hem med mor och aldrig förr när jag har varit och shoppat i stockholm har jag rest så billigt! jag och kerstin åkte upptåget och pendeltåget för endast 13 kr var, asbilligt och sen åkte jag gratis med mami. schysst!

syns.

här kommer bilden på min, matildas och martas snygga tröja!

min, matildas och martas otroligt snygga tröja!

JAMO

bra helg! sent i fredags kväll bestämmde matilda och jag för att ses. för borlänge-uppsala gick snabbare än vad vi hade tänkt oss för tidigt på lördagen stod hon där (med marta i fickan. hahah!). vi umgicks, jag spelade match som vi vann (fast vi spelade otroligt dålig och var fanns glädjen bland spelarna? för man kan inte köra fotboll utan glädje som jag gissar i vilken annan sport som helst! jag såg den iallafall inte och det är något vi måste jobba på!) och gjorde 2 otrlogt snygga t-shirts! som jag ska visa senare. vi hade helt enkelt en toppenhelg. och det var nog bra för mej eftersom jag på den senaste tiden (typ mer än senaste halvåret) har varit så otroligt trött och bara ägnar mina dagar åt äta, träna, sova. och visst det gillar jag men ibland kan det vara bra att göra nånting annat än att bara träffa fotbollsfolk. och matilda hjälpte mej även att starta bloggen eftersom jag är så otroligt bra på data....


                                     som ni ser hade jag och matilda väldigt roligt!

som ni ser hade vi det otrligt roligt!

syns.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0